Skaffa en skrivare som håller måttet

Behovet av utskrifter varierar ofta över tid. Ibland har man stora mängder papper som ska distribueras snabbt, och ibland räcker det med enbart mejl. Många dokument skrivs inte ut alls.

Av miljöskäl skriver vi ut så lite som möjligt. Har man små utskriftsbehov kan det räcka med att köpa en bläckstråleskrivare. För den som ska skriva ut säljmaterial, broschyrer, protokoll och annat som ska distribueras till många är det perfekt med en laserskrivare som har rejält med kapacitet. Inget är så irriterande som slöa och underdimensionerade kontorsmaskiner. En arbetsuppgift kan dyka upp snabbt, och då gäller det att kapaciteten finns att direkt kunna skriva ut hundratals papper.

Du kan köpa eller leasa din skrivare

Ibland tänker företagare att det är bra att ha en egen skrivare, som tillhör firman. Det är ett slags trygghetstänkande som tyvärr inte är så ekonomiskt i långa loppet. Både tekniken och modellerna av skrivare utvecklas snabbt, och risken är att man efter en tid står med en sliten maskin som är omodern och dessutom behöver lagas.

Vill man ha en modern modell med bra prestanda är det smart att leasa skrivare. Då har du service under avtalstiden och du byter lätt upp dig till nyare varianter. Du behöver inte låsa kapital och har frihet att alltid välja vilken modell som helst. Du kan skriva ut A3 i färg, skriva ut diplom på lite tjockare papper och du får ut massor av vanliga dokument på bara några minuter. Leasa en effektiv skrivare, så spar du mycket tid.