Ge dina kunder rätt information

Vill du vara tydlig med vad du säljer och vem du är, i ditt butiksfönster? Kanske vill du ha någon typ av dekor som är bestående över hela året. Eller kan en mer säsongsbetonad dekor passa?

Nu har du haft din butik öppen i flera månader men ändå är det dagligen kunder som kommer in, för att vända då de inte hittar det som de söker efter. Först trodde du att det var ett vanligt misstag. Men nu har du verkligen börjat undra vad det är som händer. Och varför så många undrar var du har fiskespön och fiskerullar. Det är ju trots allt strumpor och strumpbyxor som du säljer. Troligen är det dags att du byter ut nätstrumpbyxorna ur skyltfönstret och skaffar en riktigt trevlig och informativ fönsterdekor, så att rätt kunder kommer till din butik.

Hur du fångar kundernas intresse

Är det blinkande lampor och stora skyltar som lockar kunder till din butik? Eller kan det vara en smakfull display med väl utvalda produkter och bra information, som gör att kunderna flockas i butiken? När det gäller ett skyltfönster så kan mer vara mer eller så kan mindre vara mer. Det beror helt på vad det är som du säljer. Men något som alltid går hem är tydlig information som talar om vad din butik heter och vad det är som du säljer. På det viset får du rätt kunder och dessutom kunder som vet precis vad de vill ha innan deras besök.