En laddstation ökar miljövärdet hos ert företag

Bli en bättre arbetsgivare genom att skaffa en laddstation till ert företag. Miljön, anställda och kunder kommer att tacka er. Nu har alla möjlighet att köra miljövänligt och ladda hos er.

Som VD eller styrelsemedlem i ett företag gäller det att hela tiden tänka på företagets bästa. Ibland kan till synes små förändringar ge stora fördelar för företaget. Har man tur gynnas även anställda samt kunder och arbetspartners. Idag är det viktigt att tänka både innovativt och miljövänligt när förändringar ska implementeras. Installation av en laddstation till ert företag, eller flera laddstationer för elbilar, är just en sådan förändring. Elbilar är mycket populära och blir en allt vanligare syn på våra gator. Idag sköter företag såväl projektering som installation och driftsättning av laddstationer med den allra senaste tekniken. Det innebär minimalt arbete för ditt företag. Minimalt arbete med en stor vinst för ett stort antal inblandade människor.

En laddstation till ert företag gynnar alla

Möjligheten för anställda att ladda sin elbil på arbetet gör företaget populärt på arbetsmarknaden. Uppskattningen ökar även hos kunder och andra samarbetspartners. Inte nog med att en laddstation är en smart investering i sig, det är också en investering i miljön. Företaget kan använda sig av elbilar, istället för fossildrivna bilar som företagsbilar. Samtidigt ger det anställda tillfälle att bekvämt köra miljövänliga och kostnadseffektiva bilar till arbetet. Nästa gång du funderar på att göra en insats för företaget, dess anställda och kunder kan laddstationer vara en god idé. Inte minst är det en insats för miljön.